Beauty Getest

Yves Rocher Grand Rouge Lipstick

Luxe lipstick, met échte kleur en zo’n mooie, indrukwekkende huls. Yves Rocher pakt uit met de nieuwe Grand Rouge lipstick!

Grand Rouge, zo’n naam roept direct beelden op van weldadige, luxe, elegante make-up. Niks fris, fruitig en naturel, lippen die een statement vormen en gezien mogen worden!

De nieuwe Grand Rouge lipstick is er in 18 sprekende kleuren, die diepte en intensiteit met elkaar gemeen hebben. Waar veel dekkende lipsticks echt op de lippen blijven liggen, en daardoor niet alleen overal hun sporen achterlaten, maar ook nog eens snel verdwenen zijn, is dit bij Grand Rouge minder het geval.

yrgrandrougelipstick2

Behalve aan kleur is namelijk ook aan textuur en verzorging gedacht, zodat je met slechts een heel dun laagje, dat zich hecht aan je lippen, al een sprekende kleur bereikt. Intens en glanzend, voor lippen die op mogen vallen.

Een aantal kleine tips: zorg er, zeker bij zo’n dekkende lipstick, voor dat je de juiste kleur te pakken hebt. Knalrood mag prachtig staan bij het model of je vriendin, het kan jou zomaar veranderen in een derderangs clown. Probeer de verschillende tinten dus goed uit, en vraag indien nodig om een eerlijk advies. Tip 2: hou de rest van je make-up neutraal, als je ervoor kiest je lippen te bedekken met een opvallende kleur. Ga niet in de weer met opvallend gekleurde oogschaduw of al te veel blush om, wederom, het clownseffect te vermijden.

De prachtige Yves Rocher Grand Rouge Lipstick is te koop voor 17,90 euro, tot 27 februari 2013 geldt de introductieprijs van 10,95 euro.