Beauty Getest

Yves Rocher Culture Bio – Nutrition

Yves Rocher zet zich al zo lang wij ons kunnen herinneren in voor het behoud van de natuur. Met de nieuwe Bio – Nutrition lijn wordt dat nog eens benadrukt.

In deze lijn vind je 5 producten voor lichaam, gezicht en douche, die het keurmerk ‘biologisch’ dragen. Dat betekent dat alle producten volledig traceerbaar en Ecovert-gecertificeerd zijn. Zo weten wij dat de gebruikte biologische kastanje uit deze producten uit de Ardèche komt, toch leuk om te weten en een beetje bij weg te dromen tijdens het gebruik!

De gezichtsverzorging op basis van biologische honing en muesli spreekt tot onze verbeelding. Dat wordt vast een plakkerig geheel, met stukjes haver op je gezicht! Gelukkig is de crème gewoon wit, zonder stukjes en plakkerigheid, en smeert hij heerlijk uit. Het muesli gedeelte slaat met name op de toevoeging van extracten uit hazelnoot en granen, terwijl zonnebloemolie en honing er voor zorgen dat je huid heerlijk zacht wordt. Een fijne gezichtscrème voor de (zeer) droge huid, voor slechts 12,90 euro.

Ook het doucheproduct uit deze lijn dat we probeerden is op basis van honing en muesli samengesteld, en ruikt daardoor heerlijk zoet. Om op te eten, al wordt je huid er natuurlijk veel blijer van dan je maag. Te koop voor 3,90 euro.

Een leuk extraatje, bovenop de biologische samenstelling en lage prijzen (dat is nog wel eens anders!): voor ieder verkocht product uit deze lijn wordt namens Yves Rocher een boom geplant. Hartstikke mooi!