Beauty Getest

Yves Rocher Apple Delight

Een appeltje is er voor de dorst… maar ook om jezelf en je huis heerlijk te laten ruiken. Maak kennis met Apple Delight van Yves Rocher.

De Apple Delight producten worden deze maand als limited editions uitgebracht, en zijn perfect voor de koude wintermaanden. Om jezelf mee te verwennen, of om cadeau te doen!

In deze fruitige lijn vind je een zeep, bodypeeling, voedende bodycrème, geurkaars en bad- en douchegel. Deze laatste twee producten hebben wij zelf alvast geprobeerd, en dat was puur genieten.

Appels heb je in verschillende soorten. Van die frisse groene, die je doen denken aan de lente bijvoorbeeld. Maar in de winter neigen we meer naar warmte, naar gekarameliseerde appels, met een vleugje vanille. Zoet en zacht, echt winters.

Het zijn dit soort appels die de inspiratie vormden voor Apple Delight. De bad- en douchegel (4,90 euro) vinden wij vooral heerlijk in bad, omdat je dan extra lang kunt genieten van de geur én warmte. De zoete geurkaars (5,90 euro) maakt koude avonden warm, en raden wij ten zeerste aan om te bewaren tot de donkere dagen voor kerst, de stemming komt dan meteen!