Beauty

Wrinkle Filler

Steeds meer opduikende rimpels, maar geen behoefte aan een bezoekje aan een plastisch chirurg? Ga dan zelf je rimpels te lijf! Anti-rimpelproducten zijn natuurlijk niet nieuw, maar de Wrinke Filler van Marbert vinden wij een opvallende nieuwkomer.

De Wrinkle Filler is het nieuwste wapen in de anti-verouderingslijn Profutura Remodelling van Marbert, en ook meteen het meest opzienbare. De gelcrème in het kleine tubetje gaat rimpels namelijk op verschillende manieren te lijf. Ten eerste worden ze opgevuld door de bio-filling bolletjes, die het water onder het huidoppervlak absorberen en tot wel 30 keer kunnen opzwellen. Dag rimpel! Daarnaast worden oppervlakkige rimpels gladgestreken en naar buiten geduwd, en zorgt de Wrinkle Filler er ook nog eens voor dat de rimpelvorming wordt vertraagd.

Het betere ‘uitdeuk’ werk dus, en daarmee niet alleen geschikt voor beginnende rimpels of fijne lijntjes. Na een kleine test lijken onze hardnekkige rimpeltjes in ieder geval daadwerkelijk minder op te vallen, waarmee we dit product dus absoluut het stempel ‘het proberen waard’ willen geven. Ook de prijs valt mee, in vergelijking met soortgelijke producten: voor 28 euro kun je al aan het ‘opvullen’ slaan.