Beauty

WONDER’SWIPE van Rimmel: eyeliner of oogschaduw?

WONDER'SWIPE

Met Rimmel WONDER’SWIPE kun je echt iedere look die je wilt creëren op je ogen!

Wat is het?

Duidelijkheid. We zijn er dol op. Toen we hoorden over Rimmel WONDER’SWIPE raakten we dan ook een beetje in verwarring. Wat is het nou: een eyeliner die je ook als oogschaduw kunt gebruiken, of een oogschaduw die je ook als eyeliner kunt gebruiken. Dat is nogal een verschil, mensen!

De informatie die we van Rimmel ontvingen was echter stellig: het is niet een beetje dit, een beetje dat. Nee, het is het gewoon allebei. En goed ook. En toen zat er nog maar 1 ding op: zelf uitproberen!

WONDER’SWIPE

Hoezeer we ook van duidelijkheid houden, producten die je op meerdere manieren kunt gebruiken kunnen we namelijk ook zeer waarderen. Zeker als het om make-up gaat, en je een beetje praktisch bent ingesteld. Een product dat zowel een eyeliner als een oogschaduw is? Scheelt weer ruimte én geld.

Een eerste blik op de WONDER’SWIPE verpakking overtuigde ons niet direct. Dit ziet er gewoon uit als een eyeliner. Vloeibaar, dun kwastje: check. En ook het aanbrengen werkt precies als bij een eyeliner, al werden we wel blij van het resultaat: mooie sprekende kleuren die je tegemoet schijnen!

WONDER'SWIPE

Maar dan begint het swipen! Als je met je vingers over het aangebrachte lijntje gaat, verander je de eyeliner namelijk in een glinsterende oogschaduw. En niet op een ‘goh, d’r eyeliner is per ongeluk uitgeveegd’-manier, maar echt, een mooie, opvallende kleur die je met gemak over het hele ooglid kunt verdelen.

Experimenteren maar

Experimenteer je graag met make-up? Dan zul je net als wij dol zijn op dit magische goedje. Je kunt er, zeker als je weet dat er 15 kleuren beschikbaar zijn, namelijk echt alle kanten mee op. Een strak lijntje, onder of boven: check. Een ooglid met 1 opvallende kleur: check. Deels lijntje, deels oogschaduw: check. Meerdere kleuren mooi in elkaar laten overlopen: check. Iedere andere mogelijke combi: check!

Ook na het swipen blijft de kleur mooi egaal en dekkend, zoals we hebben proberen te laten zien in onderstaande afbeelding. De kleur blijft de hele dag in stand, al kan hij bij een wat vettere huid een beetje gaan ‘lopen’ en in de rimpeltjes rond je ooglid terechtkomen. Een goede primer kan dit probleem voorkomen.

WONDER'SWIPE

WONDER’SWIPE is een leuk, innovatief product dat je aanmoedigt te experimenteren, en vrouwen die al jaren kiezen voor dat veilige lijntje rond hun ogen hopelijk doet inzien dat er zoveel meer mogelijk is. De verkoopprijs bedraagt €10,99, de tien beschikbare tinten gaan van goud, roze en groen tot smokey leigrijs.