Beauty

Woman, de nieuwe geur van Christina Aguilera

Christina Aguilera brengt dit najaar Woman naar de parfumerie, haar zevende geur alweer. Wederom een succesnummer?

Of je nu leuk vindt of niet, één ding valt niet te ontkennen: Christina Aguilera is een échte vrouw. Soms sexy, soms stoer, dan weer lief (niets zo wisselvallig als een vrouw tenslotte!), en op en top gebruik makend van haar vrouwelijkheid. Al deze verschillende gedaantes zie je ook terug in haar eerdere geuren, die van glamour tot op en top verleidelijk gingen.

Woman

Met de nieuwe Eau de Parfum Woman gaat ze terug naar de essentie. De vrouw die blij is met wie ze is, die trots is op haar vrouwelijkheid, en zelfverzekerd door het leven stapt. Een zachte geur, met een krachtig hart: net als de vrouw zelf!

De vorm van de flacon kennen we van haar eerdere geuren, dit keer straalt hij door de goudkleurige accenten een vleugje klasse en glamour uit. Dat past prima bij de geur: in eerste instantie fris en sappig, maar naarmate het parfum meer tot leven komt komen ook de magnolia en amber goed naar voren, in combinatie met muskus zorgend voor een super vrouwelijke, weelderige geur met een klein tikkie pit.

cawoman2

Allround

Een prima geur voor iedere dag, redelijk klassiek en niet overheersend, en daardoor zowel geschikt voor een dag naar je werk als een avondje weg. De verkoopprijzen voor de Eau de Parfum beginnen bij €27 (30 ml),de bijpassende shower gel, body lotion of deodorant heb je al vanaf €9,95 in huis.