Beauty Health

Wittere tanden

Speciaal voor iedereen die wittere tanden wil introduceert Philips de Sonicare HealthyWhite tandenborstel. Deze elektrische tandenborstel is voorzien van de unieke ‘Clean & White’ poetsstand. Daarbij zorgt de Sonicare ProResults opzetborstel ervoor dat de vlekken die dagelijks op het gebit ontstaan worden verwijderd met wittere tanden als resultaat – in twee weken tot twee tinten witter.

‘Mensen willen tegenwoordig een aantrekkelijk en gezond gebit. Een aantrekkelijk gebit is een wit gebit’, zegt Willem van der Vorm, Marketing Manager Philips Oral Healthcare. ‘De dagelijkse inname van drank als koffie en rode wijn kan een aanslag zijn op het uiterlijk van tanden. De HealthyWhite tandenborstel biedt de consument de mogelijkheid om eenvoudig in korte tijd wittere tanden te bereiken en te behouden.’

De speciale ‘Clean & White’ poetsstand van de HealthyWhite is bedoeld voor de dagelijkse twee minuten poetsbeurt. Na de twee minuten biedt het nog 30 seconden extra poetstijd speciaal om verkleuringen te verwijderen. Regelmatig gebruik van de Philips Sonicare HealthyWhite zorgt voor effectieve plakverwijdering, gezonder tandvlees en wittere tanden , zo belooft Philips.