Beauty winnen

Afgelopen: Winnen: Revlon Colorburst Lipbalm

Wil jij verzorgde lippen én een perfecte kleur? Dan moet je Colorburst Balm van Revlon proberen! Wij geven er deze week 10 weg.

Zeker in de zomer is het zaak je lippen goed te verzorgen; zeker in de zon of bijvoorbeeld door de zee drogen ze snel uit. Kies dus voor een lipproduct dat je lippen beschermt en verzorgt, zodat je kleur extra mooi uitkomt.

Dat zit met de Colorburst Balm wel goed. Deze bevat o.a. mango, kokosnoot en shea butters, die je lippen in optimale conditie houden. Fijn! Daarnaast is er wat pepermunt aan toegevoegd, waardoor je lippen fris ruiken en lekker tintelen. Zeker in de zomer, als je wel wat afkoeling kunt gebruiken, een heerlijk gevoel.

pvrevlon9jun2

En dan de kleuren! Het assortiment is opgebouwd uit 4 matte tinten, voor een trendy, kleurrijke look, en 4 laquer kleuren die juist een vleugje glamour aan je look toevoegen. Ideaal om mee te experimenteren: kies je voor alleen mat, of doe je er 1 laagje glans overheen? Of ga je juist voor extra kleur…of superglossy? Maar net wat jij wilt! De laquer tinten zijn daarnaast ook nog eens ideaal om de lipsticks die je al hebt van een leuke, glossy twist te voorzien.

Deze multifunctionele ‘potloden’ (je hoeft ze niet te slijpen hoor, kwestie van even aan het uiteinde draaien om de punt weer wat langer te maken) zijn onmisbaar deze zomer. En dat is precies waarom wij er 10 weggeven! Wil jij er eentje winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.