Beauty winnen

Afgelopen: Win Yves Rocher Couleurs Nature oogschaduw

Ken je de Couleurs Nature make-up lijn van Yves Rocher? Onlangs verschenen er 36 nieuwe kleuren oogschaduw, wij geven er deze week een aantal weg.

Couleurs Nature vindt zijn inspiratie in de kleuren van de natuur. Nergens vind je kleuren zo intens, zo bijzonder als gewoon om je heen. Kwestie van goed kijken! Al deze tinten werden gebundeld tot een prachtige lijn oogschaduws, die dankzij de romige poederstructuur goed dekt en tot acht uur blijft zitten. Gebruik een kleur solo, of mix en match hem met een andere tint voor een bijzonder resultaat.

pvyroogschaduw2

Leuk is dat je binnen de lijn zowel oogschaduws vindt die je ogen een satijnglans, als ook mooie matte kleuren. Wil je stralend door het leven gaan, dan kies je natuurlijk voor één van de zes fonkelende kleuren, ook buitengewoon geschikt om opvallende accenten mee aan te brengen.

Wij mochten van Yves Rocher tien tinten selecteren, om te verloten onder onze bezoekers. Benieuwd naar onze selectie? Vul dan snel het onderstaande formulier in, en misschien ligt er binnenkort een prachtige oogschaduw in jouw brievenbus!

Deze actie is afgelopen.