Beauty winnen

Afgelopen: Win Wilkinson Intuition

Wilkinson Intuition

Dames, het is weer zover! Vanaf nu worden de benen weer regelmatig onthaard, want het kan zomaar een mooie dag zijn voor een rokje. Wij geven Wilkinson Intuition producten weg!

Wilkinson Intuition

Wilkinson Intuition ken je vast wel, die handige scheermesjes met een flink blok zeep eromheen. Zo heb je geen scheerzeep meer nodig, en glijden de mesjes moeiteloos over je huid. Wel zo fijn, want dat scheert extra glad en veilig.

Variety Edition

Omdat je ook op scheergebied wel eens wat anders wilt, komt Wilkinson Intuition nu met de Variety Edition, bestaande uit drie verschillende mesjes. Zo is er de Intuition Naturals voor de gevoelige huid (met als conditioner aloƫ vera en vitamine E) en de Intuition voor de droge huid (met als conditioner natuurlijke kokosmelk en amandelolie).

Wilkinson Intuition

Nieuw in de Intuition familie is de variant met sheaboter in de conditioner. Sheaboter is een echt wondermiddel voor je huid, het reguleert het vochtgehalte perfect. Zo kun je je huid dus scheren en verzorgen tegelijk!

Winnen!

Wij geven deze week verschillende Wilkinson Intuition producten weg. Wil jij winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.