Beauty winnen

Afgelopen: Win Smooth Skin Anti-Cellulite Gloves

De zomer komt eraan, en daarmee ook de periode dat we ons in akelig verlichte pashokjes in nieuwe bikini’s hijsen. En dan volgt, na een blik in de spiegel, de bijna onvermijdelijke schrik: cellulite! Tijd om de Smooth Skin Anti- Cellulite Gloves van Céleste Originals erbij te pakken.

De Smooth Skin Anti- Cellulite Gloves van Céleste Originals zijn een nieuwe én snelle manier om cellulite, of sinaasappelhuid effectief aan te pakken. De structuur van de handschoenen hebben een masserend effect, waardoor de doorbloeding van de huid verbetert, de vetafvoer wordt bevorderd en de actieve ingrediënten die in de handschoen aanwezig zijn beter worden opgenomen in de huid.

De actieve ingrediënten in de handschoen zijn o.a. Niacinamide (Vitamine B3), Boswellia Serrata- extract (een extract afkomstig uit wierookhars), Ginseng- extract en Co-enzym Q10, die samen zorgen voor een gladde, verstevigde en verjongde huid, waarbij cellulite wordt aangepakt. Meer informatie vind je op www.celeste-originals.com.

Resultaten zijn te zien na 14 dagen consequent dagelijks gebruik. Ben jij benieuwd naar de werking? Dat komt mooi uit. Wij mogen deze week 5 sets met daarin 14 gloves (deze zijn geschikt voor eenmalig gebruik) weggeven. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.