Beauty winnen

Afgelopen: Win een Rimmel@Home party!

Ben jij dol op make-up, en je vriendinnen ook? Zin om een keer tips te krijgen van een professional? Doe dan snel mee met deze hele leuke winactie!

Wij geven deze week drie bezoekers de kans een Rimmel@Home party te organiseren. Onder leiding van een professionele Rimmel visagist ga je thuis met je vriendinnen aan de slag met tal van make-up producten.

Meer dan een grote tafel en genoeg stoelen heb je niet nodig, de visagist neemt alle materialen mee waarmee jullie aan de slag gaan. Van de basis, het reinigen van de huid, tot de ultieme party look en alles er tussen in, na ongeveer 2,5 uur weet jij precies hoe je jezelf op verschillende manieren op kunt maken.

pvrimmelathome2

Hartstikke leuk als bijzonder verjaardagsfeest, of bijvoorbeeld als start van je vrijgezellenfeestje. Of gewoon, zomaar, voor de gezelligheid. Een Rimmel@Home party kost maar 15 euro per persoon, en alle deelnemers gaan ook nog eens met een beauty cadeautje naar huis. Je vindt alle informatie op www.rimmelathome.nl.

Wij mogen deze week 3 bezoekers een Rimmel@Home party cadeau geven. Heb jij zin om binnenkort een feestje te organiseren waar nog lang over zal worden nagepraat? Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.