Beauty winnen

Afgelopen: Win Palmer’s Skin Therapy Oil Spray

Palmer's Skin Therapy Oil Spray

Wist je dat het heerlijke merk Palmer’s al 175 jaar bestaat? Dat vraagt om een feestje, en dat vieren wij natuurlijk graag mee. Door je kennis te laten maken met hun nieuwste product én door het natuurlijk ook weg te geven. Heb je Instagram? Dan maak je dubbel kans!

Palmer’s Skin Therapy Oil Spray

Verzorgende olie in een sprayflacon, die je huid wel zacht, soepel en super goed verzorgd maakt, maar hem niet laat plakken of vettig aan laat voelen. Klink top, toch? En het beste is, alle beloftes worden ook nog eens waargemaakt.

Wij probeerden de spray uit, en willen nu al niet meer zonder. Heerlijk om vooral de droge plekjes van je huid extra mee te verwennen, maar ook een snel en extra verzorgend alternatief voor je dagelijks bodylotion. Zo’n spray werkt lekker makkelijk en snel, en wat opvalt is dat het product zeer zuinig in gebruik is doordat het zich zo goed laat verdelen over de huid.

In Palmer’s Skin Therapy Oil Spray zit allerlei goeds om je huid te verwennen. Pure cacaoboter, vitamine E en o.a. sesamolie, allemaal bewezen effectief. Heerlijk vinden we ook de toevoeging van rozenbottel- en rozenolie. Daardoor heeft de spray een subtiele rozengeur waar wij inmiddels lichtelijk verslaafd aan zijn geraakt.

Palmer's Skin Therapy Oil Spray

Winnen

Het zou gemeen zijn je zo lekker te maken over een product, en jou vervolgens niet mee te laten genieten. Gelukkig is Palmer’s jarig, en niet te beroerd om te trakteren. Wil jij een fles Palmer’s Skin Therapy Oil Spray (verkoopprijs: €11,99) winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Heb je Instagram? Dan maak je extra kans! Want ook daar mogen we een fles verloten. Wat je daarvoor moet doen zie je als je nu naar ons Instagram account gaat: lifestylelog.nl (http://instagram.com/lifestylelog.nl). Dubbel kans dus!

Deze actie is afgelopen.