Beauty winnen

Win Olaz Total Effects Dagcrème SPF 15

Olaz Total Effects

Slechts 8% van de vrouwen is genetisch gezegend met een ‘ageless’ huid. Voor de andere 92% geldt: smeren, smeren, smeren.

Jaloers!

Je kent ze wel: die vrouwen die maar niet ouder lijken te worden. Die nauwelijks rimpels hebben, en waarbij de exemplaren die wel hun weg naar de oppervlakte hebben gevonden in de categorie ‘charmant’ vallen. Vreselijk vervelend en jaloersmakend.

Val jij niet in de 8% van de vrouwen waarvoor dit geldt? Dan zit er maar 1 ding op: smeren, smeren, smeren.

Olaz Total Effects Dagcrème SPF 15

Met dat smeren gaan wij je deze winter een beetje helpen. Olaz Total Effects Dagcrème SPF 15 werd ‘herontworpen’, want de kennis op het gebied van huidveroudering staat niet stil. Nieuwe krachtige ingrediënten werden toegevoegd, om jouw huid te helpen in de strijd tegen veroudering.

Olaz Total Effects

Hydratering, bescherming, precies wat je huid iedere dag nodig heeft. Zeker in de winter! Daarnaast is er een SPF 15 zonnefilter aanwezig, ook in de winter geen overbodige luxe. Het voelt misschien niet zo, maar zelfs op een grijze winterdag bereiken heel wat UV-stralen jouw gezicht.

Winnen

Wij mogen drie keer Olaz Total Effects Dagcrème SPF 15 weggeven. Kun jij wel wat hulp gebruiken in je zoektocht naar een ‘ageless’ uitziende huid? Doe dan snel mee aan de winactie door het onderstaande formulier volledig in te vullen.

[cforms name=”olaz 20 nov”]