Beauty winnen

Afgelopen: Win Melkmeisje Pioenroos & Katoen Bad- en Douchecrème

Als er één merk oer-Nederlands is, dan is het wel Melkmeisje. Al sinds 1879 is het in onze badkamers en keukens te vinden. Wij geven het nieuwste product weg.

Melk is goed voor een mooie, zachte en goed verzorgde huid, en dus vormt dit de basis voor de Melkmeisje producten. Natuurlijk is het assortiment de afgelopen 135 jaar wel met zijn tijd meegegaan, en zijn er verschillende nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Helemaal nieuw is de Pioenroos & Katoen Bad- en Douchecrème.

De lekker grote fles bad- en douchecrème (1000 ml, en dat voor maar €3,35!) is dit keer voorzien van een roze dop en details, verwijzend naar de heerlijk bloemige geur. De samenstelling van het product is 100% zacht en zuiver (zonder kleurstoffen en parabenen), verrijkt met melk proteïnen en katoen. Je huid wordt heerlijk zacht en gevoed, en blijft na afloop nog een tijdje zacht en subtiel geuren.

Meer weten over Melkmeisje? Bezoek dan ook eens www.melkmeisje.com.

Wij mogen deze week vijf van deze heerlijke flessen Melkmeisje Pioenroos & Katoen Bad- en Douchecrème weggeven. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.