Beauty winnen

Afgelopen: Win Lee Stafford producten

Ook zo jaloers op de weelderige kapsels die je bij menig celeb voorbij ziet komen? De casual doch sensuele look van Sheryl Cole bijvoorbeeld, met haar om jaloers op te worden. Dat kun jij ook! Kwestie van de juiste aanpak.

Lee Stafford introduceert een 3-stappen plan voor de perfecte blow dry, inclusief de bijpassende producten. Stap 1 is de VOLUMiZiNG Mousse DoUbLE bLOW, een mousse die je op nat haar aanbrengt. Daarna volgt stap 2, POKeR STRAiGHT FLaT iRON PRoTeCTION ShINE MiST. Deze spray beschermt je haar tegen de warmte van de föhn.

Hierna föhn je je haar helemaal goed droog en in model, liefst met behulp van een goede borstel. Is dat gelukt dan is het tijd voor stap 3, fixeren. Dat doe je met HOLD TiGHT FIRM HoLD BarNeT HAirSPRAY, een hairspray die je haar in model houdt zonder het stijf aan te laten voelen. Het voelt juist heerlijk zacht!

Wil jij deze producten zelf eens proberen, en samen met Lee Stafford de perfecte blow dry creëren? Wij mogen deze week 5 setjes met de genoemde producten weggeven. Kans maken? Vul snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.