Beauty winnen

Win een Kneipp Body mousse pakket

Kneipp Body mousse

Mousse voor onder de douche kenden we al, van verschillende merken maar zeker ook van Kneipp. Hun douche foam is heerlijk!

We vinden het massaal prettig om onze huid te verwennen met een lekker romig product, en deze trend zet zich nu voort: Kneipp introduceert Body mousse. Wij probeerden het uit, en omdat zowel Kneipp als wij dit jaar een jubileum vieren geven we ook weer een setje weg.

Kneipp Body mousse

Een douche foam is vaak zo heerlijk romig, dat het bijna zonde is om het weer af te wassen. Daar hebben ze bij Kneipp iets op bedacht: Kneipp Body mousse. Da’s een spuitbus zoals je deze gewend bent voor onder de douche, waar een zacht, romig en stevig schuim uitkomt. Maar in dit geval hoef je dat niet af te spoelen: dit is een verzorgingsproduct!

Een bodylotion in een mousse-jasje, zo kun je dit nieuwe product het beste omschrijven. Voor een lekker luxe gevoel, heerlijk die romige mousse op je huid, en een prima gehydrateerde huid. Er zijn twee varianten te koop: Morning Kiss en Patchouli. Eerstgenoemde bevat jojobaolie en de geur van oranjebloesem, om fris, verzorgd en met een goed humeur aan de dag te beginnen.

Kneipp Body mousse

Wij probeerden zelf de Patchouli variant, met sheaboter. Intens voedend, dus ideaal voor de droge huid, met de bijzondere geur van patchouli. Deze geeft rust en balans, en is dus ideaal om aan het einde van een lange dag te gebruiken, bijvoorbeeld voor het slapen gaan.

Kneipp Body Mousse is lekker zuinig in gebruik, een dotje mousse kun je eindeloos over je huid verdelen en inmasseren, en is natuurlijk samengesteld op de Kneipp manier: geen conserveringsmiddelen of minerale oliƫn, vol natuurlijke werkstoffen en niet op dieren getest.

Winnen

Omdat Kneipp in 2016 125 jaar bestaat, en Lifestylelog tien, mogen we dit jaar iedere maand een Kneipp prijs verloten onder onze bezoekers. Deze maand is dat een setje met hierin beide varianten Kneipp Body mousse: Morning Kiss en Patchouli.

Wil jij dit setje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

[cforms name=”kneipp juli”]