Beauty winnen

Win een Kneipp Beauty Geheim setje

Kneipp Beauty Geheim

Je bent het misschien al gewend: omdat zowel Kneipp als Lifestylelog dit jaar een jubileum viert, geven we iedere maand een leuk Kneipp setje weg. Dit keer kozen we voor de Beauty Geheim lijn!

Kneipp Beauty Geheim

Beauty Geheim… dat klinkt mysterieus! Toch is Kneipp er heel open over waarom deze lijn producten nu juist zo goed zijn voor je huid. Er zit een combinatie in van natuurlijke oliĆ«n (argan, marula, wonderboom en olijf), die jou en je lijf heerlijk verwennen.

Neem de Sugar & oil body scrub. Als je bang bent dat je van een flinke scrubbeurt een droge huid krijgt, hebben wij de oplossing. Deze scrub haalt het bovenste laagje huidcellen weg, terwijl de olie je huid direct verzorgt en een zacht laagje achterlaat. Scrubben en verzorgen tegelijk!

Ook fijn: de Doucheolie. Normaal is een olie meer iets voor in bad, maar Kneipp heeft er een fijn doucheproduct van gemaakt. Zodra het in aanraking komt met water gaat het licht schuimen, lekker als je ervan houdt jezelf helemaal in te zepen, maar ook nu is je huid na het douchen weer zacht, en soepel. Alsof je hem zojuist hebt behandeld met een huidolie!

Winnen

Wil jij een Kneipp Beauty Geheim setje winnen? Wij mogen er deze maand eentje weggeven. Vul in augustus het onderstaande formulier volledig in om kans te maken.

[cforms name=”kneipp augustus”]