Beauty winnen

Win Kneipp after sun lotion

Kneipp after sun lotion

Ook zo lekker van de zon genoten deze zomer? Of ben je zo’n mazzelaar die nu nog op vakantie gaat? Wij mogen van Kneipp deze maand een product weggeven dat je huid herstelt van al die zomerse invloeden: Kneipp after sun lotion.

Kneipp after sun lotion

In de zon kom je natuurlijk alleen nadat je je huid goed beschermd hebt. Maar toch, zelfs met de beste bescherming of tijdig de schaduw opzoeken, kan je huid na een zomerse dag wat droog aanvoelen. Een after sun kan dan uitkomst bieden.

Ben jij al terug van vakantie, en heb je het idee dat je huid nog steeds niet echt lekker soepel is? Ook dan kun je, ook als je al een paar dagen of weken geen zon meer hebt gezien, nog prima een after sun gebruiken.

De Kneipp after sun lotion bevat aloe vera, lekker verkoelend na een dagje zonnen, maar ook tamanu-olie, die kalmerend en hydraterend werkt. Ideaal voor de huid die moet herstellen van de zon.

Winnen

Kneipp after sun lotion is alleen in de zomerperiode beschikbaar bij Etos en Bol.com, en kost €9,99. Wij mogen er deze maand eentje weggeven. Kan jouw huid wel wat hulp gebruiken na de zomer, of ga je nog op vakantie? Laat dan snel je gegevens achter via het onderstaande formulier.

[cforms name=”kneipp sept”]