Beauty Boeken winnen

Afgelopen: Win het boek ‘Rozen’

Deze week geven wij 3 exemplaren van het boek ‘Rozen’ van Leila Meacham weg, een meeslepende familiegeschiedenis die drie generaties omspant tegen het decor van het broeierige Zuiden van de VS.

Vlak voor de Eerste Wereldoorlog erft de zestienjarige, vroegwijze Mary Toliver haar vaders katoenplantage Somerset. Haar moeder en broer zijn woedend, ze voelen zich verraden en keren zich tegen haar. Maar Mary is verknocht aan de plantage en ze zet alles op alles om het succes van haar vader voort te zetten. Dan vraagt houtmagnaat Percy Warwick, de liefde van haar leven, Mary om de plantage op te geven om met hem te trouwen, maar daarmee vraagt hij haar het onmogelijke: Mary’s hart ligt boven alles bij Somerset en ze wijst Percy’s aanzoek af. Ze trouwen beiden iemand anders maar moeten de rest van hun leven de gevolgen dragen van deze fatale beslissing: de geheimen, het bedrog en het knagende gevoel van wat als…

Meer informatie over Rozen en andere boeken lees je op www.defonteintirion.nl.

Maar dat is nog niet alles, we doen er ook nog de heerlijke Rosa Mosqueta Oogcontourcrème van Weleda bij. Weleda produceert en verhandelt sinds 1921 natuurlijke verzorgingsproducten en antroposofische geneesmiddelen in harmonie met mens en natuur. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk afkomstig uit de biologische of biologisch-dynamische landbouw of uit ecologisch gecertificeerde natuurgebieden. Het NaTrue keurmerk voor natuurcosmetica biedt een objectieve kwaliteitsgarantie.
Kijk op www.weleda.nl voor meer informatie over Weleda en haar producten, en op www.natrue-label.com voor meer informatie over het keurmerk voor natuurcosmetica.

Drie winnaars ontvangen het boek en de Rosa Mosqueta Oogcontourcrème, tien winnaars ontvangen alleen de crème. Kans maken? Vul snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.