Beauty winnen

Afgelopen: Win een GOSH make-up set!

Deze week hebben we niet zomaar een make-up setje weg te geven… het is een MEGA make-up set van GOSH! Doe snel mee aan de actie!

GOSH is een heerlijk kleurrijk, en altijd actueel merk dat tegen vriendelijke prijzen te koop is bij Kruidvat. Ieder seizoen verschijnen er nieuwe kleuren, zodat je altijd de laatste trends in huis hebt. Bovendien passen de verschillende producten in het assortiment perfect bij elkaar, en biedt GOSH je werkelijk alles wat je nodig hebt: van oogschaduw tot nagellak, van mascara tot blush.

pvgoshfw132

Deze week mogen we de complete nieuwe najaar/winter weggeven! Het pakket bestaat uit een Blusher, twee Velvet Touch Eyeliners, Darling Lashes Mascara, Waterproof Mascara, Quattro Eyeshadow, Duo Eyeshadow, twee tinten Nail Lacquer en twee tinten van de geweldige CC Cream. Dat is nog eens een mooi pakket, met een waarde van maar liefst 108 euro!

Kans maken op deze geweldige make-up collectie? Dat gaat heel gemakkelijk. Gewoon even het onderstaande formulier volledig invullen, en misschien ontvang jij binnenkort dit mooie GOSH cadeau!

Deze actie is afgelopen.