Beauty Health winnen

Afgelopen: Win een Zwaluwhoeve Arrangement

Zin om jezelf, samen met vriendin of partner, binnenkort eens lekker in de watten te laten leggen? Lees dan snel verder en win een Fruity Afternoon Arrangement bij De Zwaluwhoeve.

Hoe ziet dit heerlijke arrangement, t.w.v. 52,95 euro eruit? Vanaf 9 uur ’s ochtends ben je welkom bij de Zwaluwhoeve. Arriveer je voor 10 uur dan staat er een kopje thee of koffie op je te wachten.

Vervolgens kun je de gehele dag (tot 23.30) gebruik maken van alle saunafaciliteiten, incl. scrubzout, Fa Shower Gel en SEAH shampoo van Schwarzkopf Professional. Je maakt vrij gebruik van de zuiverende Salounge ruimte, en kunt op basis van beschikbaarheid deelnemen aan één van de zes opgietingen.

Tussen de middag geniet je van het uitgebreide lunchbuffet (inclusief koffie/thee/melk en karnemelk), terwijl ’s middags het Yoghurt Fruit Delight in de planning staat. Geniet van een heerlijke Yoghurt Smoothie, geserveerd met diverse soorten vers fruit.

Wij geven deze week 3 bezoekers dit arrangement cadeau, waarvan zij samen met hun partner, vriendin, moeder of wie dan ook mogen genieten. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.