Beauty winnen

Afgelopen: Win een Weleda pakket

Onze volgers op Twitter hebben het misschien al gelezen: Lifestylelog bestaat deze zomer 5 jaar! De hele maand mei staat in het teken van dit jubileum, maar ook nu zijn we al in feeststemming. De komende twee weken maak je op Lifestylelog namelijk kans op een mooi pakket van Weleda, een merk dat dit jaar ook een jubileum te vieren heeft!

Weleda bestaat 90 jaar, en richt zich al vanaf dag 1 op drie pijlers van duurzaamheid: ecologische, sociale en economische verantwoordelijkheid. Het werd uitgeroepen tot Duurzaamste Merk van Nederland 2010, en wordt wereldwijd geprezen om de pioniersrol als het om duurzaamheid gaat. Wij zijn fan van de natuurlijke verzorgingsproducten van dit merk, en zijn blij dat we door dit gezamelijke jubileum onze bezoekers de kans kunnen geven een mooi Weleda pakket te winnen.

We geven de komende twee weken liefst 10 pakketten weg, met in ieder pakket 5 heerlijke producten. De Lavendel Ontspanningsdouche is een milde crèmedouche met pure etherische olie van lavendel, die jou laat ontspannen en je huid reinigt en verzorgt. De Milde Reinigingsmelk gebruik je bij voorkeur in combinatie met de Verfrissende Gezichtstonic, beide producten vind je dan ook in het pakket. De reinigingsmelk reinigt je gezichtshuid, verwijdert make-up en houdt de vochtbalans op peil. Gebruik je daarna meteen de tonic wordt je huid nog verder gezuiverd en je poriën verfijnd, en is deze klaar voor je verdere gezichtsverzorging.

Kan je huid wel wat extra bescherming en verzorging gebruiken? Dan kies je voor de Amandel Verzachtende Gezichtscrème, die je zowel overdag als ’s nachts kunt gebruiken. Ongeparfumeerd en rijkelijk verzorgend, bij uitstek geschikt voor de gevoelige, droge huid. Mag het wat minder rijk, ook wel eens prettig, dan kies je de Amandel Verzachtende Gezichtscrème light.

De totale waarde van ieder pakketje ligt rond de 50 euro. Wil jij 1 van de gelukkige winnaars worden? Vul dan voor 11 april het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.