Beauty winnen

Afgelopen: Win een Tia’s Mimosa Handmade pakket

Marilva Berrenstein begon haar webwinkel Tia’s Mimosa Handmade Products uit pure noodzaak: producten voor de verzorging van haar kroeshaar vinden viel niet mee. Veel producten uit de drogisterij of tropische winkels zorgden voor allergische reactie voor haar huid en haar. Tevens hadden veel kroeshaar producten een uitdrogende werking wat natuurlijk funest is voor kroeshaar. Ze besloot zelf aan de slag te gaan met natuurlijke ingrediënten en creëerde haar eigen mengsels.

In het begin was het een uitdaging om de juiste recepten vast te stellen, maar uiteindelijk heeft het een aantal prachtige producten opgeleverd. De producten bevatten allemaal natuurlijke ingrediënten die het haar juist voeden en zacht houden. Het favoriete product van de meeste mensen is de Mimosa Cream. Deze vochtinbrengende cream verzacht en voedt het haar van zijn dubbele werking; het is vochtvasthoudend en vochtinbrengend.

De handgemaakte producten zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten zoals sheabutter, druivenpit olie en avocado olie. Meer weten over de Mimosa producten? Surf naar www.tias-mimosa.nl of neem contact op via themimosastore@live.nl.

Wij mogen deze week 3 pakketten met deze heerlijke Mimosa producten weggeven. Kans maken? Vul snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.