Beauty winnen

Win een Pure Ontspanning geschenkverpakking van Kneipp

De feestdagen komen eraan, de perfecte tijd om jezelf of iemand anders een fijn cadeau te geven. De geschenkverpakkingen van Kneipp zijn al jarenlang een grote hit in deze periode van het jaar, en wij mogen van hen deze week 10 pakketten weggeven. Doe mee voor jezelf, of iemand die je wilt verrassen!

De producten van Kneipp staan voor persoonlijke verwennerij. Of het nu huidverzorging is, een doucheproduct of iets voor in bad, ze zijn altijd leuk om cadeau te geven of te krijgen. Als de producten dan ook nog eens heel mooi zijn ingepakt, met op elkaar afgestemde producten, dan wordt het helemaal een feest! Voor de komende feestdagen presenteert Kneipp nu extra luxe geschenkverpakkingen met zilverlook, waarvan wij de variant ‘Pure Ontspanning’ deze week 10 maal mogen weggeven.

De set bevat Kneipp Aroma Douche Pure Ontspanning (200 ml), Kneipp Massageolie Pure Ontspanning (20 ml), Kneipp Body Lotion Pure Ontspanning (75 ml), Kneipp Badbruistablet Pure Ontspanning (80 g.) en een paarse douche puff. Meer over de geschenkverpakkingen en de andere producten van Kneipp lees je op www.kneipp.nl.

Deze actie is afgelopen, winnaars ontvangen hun prijs zsm.