Beauty winnen

Afgelopen: Win een Max Factor make-up set

Max Factor

De afgelopen tijd heeft Max Factor veel mooie make-up gelanceerd, waarvan we je veel al op Lifestylelog hebben laten zien. Goed nieuws: deze week geven we het weg!

Glamour!

Max Factor vroeg onlangs aan meer dan 5000 vrouwen wereldwijd of ze wel wat meer glamour in hun leven, en in het bijzonder hun make-up konden gebruiken. De resultaten waren duidelijk: 93% kan niet wachten!

Zo nu en dan nieuwe make-up kopen is goed. Niet alleen omdat zelfs de mooiste producten beperkt houdbaar zijn, en vervangen wel zo fris is, maar ook om te voorkomen dat jezelf opmaken een routine wordt. Uit eerder genoemde onderzoek bleek dat 1 op de 3 vrouwen nog steeds dezelfde producten gebruikt als in haar tienerjaren. Weten we eindelijk waar al die zwarte lijntjes onder de ogen toch vandaan komen!

Het roer om

Make-up is bij uitstek geschikt om lekker mee te experimenteren, om jezelf al dan niet subtiel regelmatig van een nieuwe look te voorzien. Enkele basisproducten heb je daarbij wel nodig. Zo begin je altijd met een foundation. Bang dat je dan direct een ‘opgemaakte’ look te pakken hebt? Geen vrees, de foundations van nu doen alleen het goede (je huid egaliseren en er fris en fruitig uit laten zien) en laten al het slechte (de boel verstoppen, om maar eens wat te noemen) achterwege.

De nieuwe Miracle Match Foundation van Max Factor is een topper op dit gebied, die je huid ook nog eens verzorgt. Het resultaat is heel naturel, maar wel verzorgd. Een betere versie van jezelf!

De perfecte oogopslag

Het zwaartepunt van de make-up zit ‘m voor de meeste vrouwen in de ogen. Zoals reeds vermeld is het zwarte lijntje onder de ogen nogal inspiratieloos en passé, er is tegenwoordig zoveel moois te koop dat het zonde is om daaraan vast te houden.

Zo kun je heel makkelijk zelf aan de slag met de Max Factor Smokey Eye Drama kit. Deze leuke doosjes (er zijn 5 verschillende te koop) bewijzen dat smokey eyes niet altijd zwart hoeven te zijn. Vind je smokey eyes toch iets too much, of teveel gedoe? Je kunt deze doosjes natuurlijk ook gewoon als oogschaduw gebruiken, de tinten passen perfect bij elkaar. In ieder doosje vind je ook een wenkbrauwpoeder, ook al zoiets dat veel vrouwen nog moeten ontdekken.

Het geheel maak je netjes af met een goede mascara, zoals onze nieuwe favoriet; Max Factor Velvet Volume False Lash Effect Mascara. Een lekkere mascara die goed blijft zitten, je wimpers netjes uit elkaar haalt en goed zwart maakt. Wat wil een mens nog meer?

Winnen

Wij mogen deze week 2 setjes weggeven, waarin je al deze producten aantreft. Wil jij lekker aan de slag met deze nieuwe make-up? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.