Beauty winnen

Afgelopen: Win een Kruidvat herfstpakket

De herfst is nu echt ingetreden, en dat betekent dat je andere verzorgingsproducten moet gaan gebruiken. Wij geven de Kruidvat Fall Favorites weg!

Waar de zomer vraagt om lichte verzorgingsproducten, die goed beschermen tegen de zon, is het in de winter juist zaak je huid en haar te beschermen tegen kou en vocht. En daar vind je bij Kruidvat de perfecte producten voor.

De Intensive Care Lippenconditioner met o.a. vitamine E en cacaoboter beschermt en verzacht je lippen. Dit blikje wil je altijd bij je hebben! Net als de Hand Therapy Intensieve Handcrème trouwens, want in deze periode hebben je handen het zwaar en licht uitdroging op de loer. De oplossing: smeren, smeren, smeren!

Ook je lijf kan wel wat extra verzorging gebruiken. De Carin warm vanilla/shea butter bodylotion voedt je huid en houdt de vochtbalans op peil. De Moroccan Argan Haarolie tenslotte beschermt je haar, en zorgt ervoor dat het ook onder barre condities handelbaar blijft.

Winnen!

Je lijf en haar beschermen tegen de herfst hoeft geen kapitalen te kosten: de prijzen van deze producten lopen van €1,49 tot €2,49. Hartstikke betaalbaar dus! Nog leuker is het natuurlijk als je helemaal niks hoeft te betalen. Wij mogen twaalf setjes weggeven waar je al deze producten in terugvindt. Wil jij er eentje winnen, dan vul je snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.