Beauty winnen

Afgelopen: Win een Kneipp geschenkverpakking

Nog geen idee wat je dit jaar voor cadeautjes moeten kopen met het oog op de naderende feestdagen? Binnen het assortiment van Kneipp kun je terecht voor geschenkverpakkingen in alle soorten en maten. Prijzen beginnen al bij 5,99 euro voor een mooi verpakte set. De keuze is enorm, en dankzij de nieuwe mannenserie kun je nu ook voor heren slagen.

Wij mogen deze week maar liefst 20 geschenkverpakkingen weggeven. We hebben de keuze uit 3 verschillende mannenpakketten, die we allemaal 2 maal mogen weggeven, en 7 sets voor dames, die we eveneens 2 maal mogen weggeven.

Voor de dames zijn er de geschenkverpakkingen Douche Crème Olie Wilde Roos-Lavendel, Pure Ontspanning Lavendel, Zachte Huid Amandel, Frisse Start, Hydrobalans Aloe Vera, Amandelbloesem en Lavendel. Grote en kleine sets die allemaal bestaan uit 1 of meerdere heerlijke Kneipp producten, en vaak nog een leuke bijpassende douche puff.

Voor de heren bestaat het prijzenpakket uit een Toilettas met 3 verschillende Kneipp for Men douches, een geschenkverpakking met 3 tubes van 75 ml douche en een pakket met 3 losse tubes 200 ml douches. De Kneipp mannengeuren zijn Cypres, Bergamot Vetiver en Lemongrass, stuk voor stuk stoer én verzorgend.

Deze actie is afgesloten.