Beauty winnen

Afgelopen: Win een hannah Body Travel Kit

Natuurlijk wil je als je op vakantie gaat je huid goed verzorgen! Maar de flessen met daarin de bodyproducten van je favoriete merk nemen wel veel ruimte in beslag in je koffer… Geen nood, topmerk hannah komt met een Body Travel Kit met kwaliteitsproducten in mini-formaat!

In de kit vind je drie producten, ieder in een verpakking van 100 ml. De Shower Treatment, op basis van Sojaboonolie maakt de huid zacht en glad, en zorgt voor perfecte hydratatie. Ook is er Calendula aan toegevoegd, waardoor de Shower Treatment ook nog eens antiseptische, ontstekingremmende en schimmelbestrijdende eigenschappen heeft. Dat kan nooit kwaad, zeker op vakantie! Douchen met deze rijke doucheolie zorgt niet alleen voor een heerlijk luxe gevoel, maar ook voor een perfect verzorgde huid.

De Body Oil bestaat o.a. uit Macadamia-olie en Arganolie, echte huidverwenners. De huid herstelt sneller en de natuurlijke huidbarrière wordt geoptimaliseerd. Heerlijk na een dag in de zon!

De Body Cream tenslotte is rijk en romig, en is eveneens op basis van Madamia-olie samengesteld. Deze cream kalmeert en verzacht, maar werkt daarnaast ook verstevigend en vochtafdrijvend. Kijk, dat willen we hebben, als we de dag erna weer naar het strand gaan! Wil je meer informatie over deze of andere hannah producten? Kijk dan op www.huidcoach.nl.

Jij kunt deze week een hannah Body Travel Kit ter waarde van 49 euro winnen. We geven 3 sets weg. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.