Beauty winnen

Afgelopen: Win een feestelijk make-up pakket van Dr. Hauschka

Dr. Hauschka make-up

Bij de feestdagen hoort een feestelijke make-up! Bij Dr. Hauschka hebben ze er eentje laten maken door international make-up artist Karim Sattar, en alle producten die hij daarvoor gebruikte geven wij deze week weg.

Dr. Hauschka make-up

Dr. Hauschka gebruikt voor alle producten heilzame planten en natuurlijke ingrediƫnten. Ook voor de make-up producten dus, zodat zij je niet alleen op de korte, maar zeker ook op de lange termijn mooier maken.

Feest!

Waar normaal ‘less is more’ een prima motto is als het om make-up gaat, kun je tijdens de feestdagen eens lekker uitpakken. Combineer lila oogschaduw met een lichte gouden tint (Dr. Hauschka Eyeshadow Solo 07 lilac en 01 golden sand) voor een echte glamour look, die je ogen diepte geeft en laat stralen.

Natuurlijk mag je ze flink aanzetten met eyeliner (voor deze look werd de Kajal Eyeliner 05 black gebruikt) en meerdere laagjes mascara (Volume Mascara 01 black). Op de lippen gebruik je een mooie diepe roze tint (Lipstick Novum 09 miraculous rose) die de natuurlijke kleur van je lippen benadrukt. Een mooi opgemaakte, maar niet over the top look die je in een stijlvolle glamour dame verandert!

Dr. Hauschka make-up

Dr.Hauschka Decorative Line; Dr.Hauschka Dekorative Kosmetik

Winnen

Wij mogen deze week een pakket met de genoemde producten weggeven. Wil jij dit wel winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in. Bezoek en like ook meteen eventjes de Dr. Hauschka facebook pagina en vergeet Lifestylelog ook niet te volgen op Instagram (@lifestylelog.nl, https://instagram.com/lifestylelog.nl/).

Deze actie is afgelopen.