Beauty winnen

Afgelopen: Win een Dr. Hauschka zomerpakket

Zeker in de zomer heeft je huid extra verzorging nodig. Doe mee aan de winactie en ontdek wat de natuurzuivere huidverzorgingsproducten van Dr. Hauschka voor je kunnen betekenen.

Dr. Hauschka Cosmetica is 100% natuurzuiver en in alle opzichten eerlijk: biologisch, dierproefvrij en veelal afkomstig van Fair Trade-projecten.

Al meer dan 45 jaar gaat Dr. Hauschka uit van het gegeven dat je huid het vermogen heeft zichzelf te verzorgen en te herstellen. De huidverzorging van Dr. Hauschka neemt deze taak niet over, maar helpt je huid weer haar gezonde evenwicht terug te krijgen.

Speciaal voor de zomer stelde Dr. Hauschka een heerlijk zomers pakket samen, met daarin de Rozencrème Light, Bodyolie Citroen Lemongrass, Douchecrème Citroen Lemongrass en een Vitaliserend Masker.

Rozencrème Light beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en geeft de huid een verfijnde, egale teint. Deze crème is de ideale dagverzorging voor de droge, vochtarme, gevoelige en geïrriteerde huid. Bodyolie Citroen Lemongrass vitaliseert en verstevigt de huid. De frisse, activerende geur is precies wat je nodig hebt in de zomer!

De verkwikkende Douchecrème Citroen Lemongrass met een exotische geur van verse gemberwortel, citroen en citroengras, zorgt voor een nieuwe impuls in de ochtend. Fijn is dat dit product je huid ook nog eens beschermt en in topconditie brengt. Het Vitaliserend Masker tenslotte geeft de huid een egale teint. Een heerlijk intensieve verzorging voor de normale huid, een huid met onzuiverheden en grove poriën, een huid die gevoelig is voor verwijde adertjes (couperose) of beschadigd is door de zon.

Wil jij dit zomerse pakket winnen? Kunnen we ons goed voorstellen! Vul snel het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.