Beauty winnen

Afgelopen: Win een Dr.Hauschka pakket

Speciaal voor de feestdagen heeft Dr.Hauschka prachtige cadeauverpakkingen. Wij geven ze deze week weg!

Het assortiment bestaat uit vier limited edition producten, die stuk voor stuk stijlvol winters verpakt zijn. Het meest in het oog springend zijn de verwensets.

Verwennen!

In luxe tinnen blikjes vind je een zestal miniaturen, die de ontvanger kennis kunnen laten maken met Dr.Hauschka, of gewoon zorgen voor zes heerlijke verwenmomentjes. De producten zijn, in het blikje, prachtig verpakt in vloeipapier, zodat deze sets echt een cadeautje zijn om te krijgen.

Je kunt kiezen uit twee varianten. In de Verwenset Frisheid en Energie vind je Dr.Hauschka Citroen Lemongrass Bad, Bodyolie Citroen Lemongrass, Bodymilk Citroen Lemongrass, Douchecrème Citroen Lemongrass, Bodymilk Kweepeer en Handcrème. Stuk voor stuk beschermen en hydrateren ze je huid én zorgen ze voor een dagelijkse portie energie.

In de Verwenset Harmonie vind je juist producten die rust geven. Dr.Hauschka Rozen Bad, Bodyolie Roze, Bodycrème Rozen, Moor Lavendel Bad, Bodycrème Lavendel Sandelhout en Douchecrème Lavendel Sandelhout. Een heerlijk cadeau voor iemand die wel aan wat ontspanning toe is.

Dr. Hauschka Skin Care; Dr. Hauschka Kosmetik

Douchecrèmes

Maar er is meer! Speciaal voor de feestdagen is ook een tweetal Douchecrèmes in een geschenkverpakking gestoken. Je hebt de keus uit de frisse variant Citroen Lemongrass, of juist de sensuele Rozen.

De Verwensets kosten €14,50 per stuk, de Douchecrème Citroen Lemongrass kost €10,95, de Douchecrème Rozen €14,50.

Winnen!

Wij geven deze week een heerlijk verwenpakket weg, met daarin de Dr.Hauschka Verwenset Frisheid & Energie, de Verwenset Harmonie en de Douchecrèmes Citroen Lemongrass en Rozen. Ideale producten om jouw dierbaren mee te verwennen deze feestdagen, of natuurlijk om jezelf cadeau te doen. Om kans te maken vul je razendsnel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.