Beauty winnen

Afgelopen: Win een Australian Gold setje

Lekker hè die zomer? Maar vergeet vooral je huid niet te verzorgen en verwennen, want onder zonnige omstandigheden heeft deze het best zwaar. Wij helpen je een handje: t/m 15 augustus maak je op Lifestylelog kans op een fijn setje van Australian Gold twv 35,45 euro!

Hierin vind je een PF 30 Spraygel met bronzer en een Aloë Freeze Spray Gel, de perfecte producten om goed verzorgd, beschermd en verkoeld de zomer door te komen.

Australian Gold ® SPF 30 Spraygel met bronzer beschermt je niet alleen prima tegen de zon, door de waterproof, makkelijk aan te brengen formule met SPF 30, maar zorgt ook meteen voor een lekker tintje door de toegevoegde bronzer. Daarnaast laat de spray ook nog eens geen vettig laagje achter én is hij heerlijk exotisch geparfumeerd.

Australian Gold® Aloë Freeze Spray Gel is het perfecte product als je een heerlijke dag aan het strand hebt doorgebracht. Oververhit, of ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch een beetje verbrand? Met deze frisse gel is je huid zo weer gekalmeerd en afgekoeld.

Meer informatie over Australian Gold vind je op www.australiangoldtanningclub.nl.

Wil jij 1 van de 5 zonnige setjes met deze producten winnen? Vul dan snel onderstaand formulier in. Deelnemen kan tm 15 augustus.

Deze actie is afgelopen.