Beauty winnen

Win de cadeauverpakking Supernatural van Lush

De Sint is in het land, de decembermaand staat voor de deur… en mooie tijd om eens iets weg te geven. Wij geven deze week het goede voorbeeld, en mogen van Lush 3 maal het geweldige cadeaupakket ‘Supernatural’ ter waarde van 55 euro weggeven. Aan jou, of aan iemand die je het zeer gunt.

Waar bestaat het pakket uit? Wat dacht je van de nieuwe ‘Witches’ Ball Bubble Bar‘, gemaakt met een oud heksenrecept om innerlijke barrières op te heffen; ‘Ceridwen’s Cauldron Luxury Bath Melt’, om je huid te verzachten;  ‘Tisty Tosty Bath Ballistic’, een liefdesbetovering met zeven rozenknopjes; ‘Butterball Bath Ballistic’, een magisch mooie huid door de ylang ylang en cacaoboter; ‘Therapy Massage Bar’, waar lavendel en neroli samenkomen in cacaoboter en sheaboter is ontspanning gegarandeerd; ‘Figs and Leaves zeep’ bevat onze nieuwe zeepbasis zonder palmolie; en ‘Aqua Mirabilis’, een blok met cacaoboter, amandelboter en gemalen amandelschilletjes voor een stevige scrub.

Klink dat goed? Vul dan snel onderstaande formulier in. Voor jezelf, of iemand die je dit cadeautje graag zou geven. Vul bij ‘Antwoord’ jouw leeftijd of die van de ontvanger in, en misschien ontvang jij binnenkort dit mooie Lush pakket.

Deze prijsvraag is afgelopen. Winnaars ontvangen hun prijs zsm.