Beauty Jubileum

Win de Brilliant Mascara van Herome Eye Care

In 2008 heeft Herôme in samenwerking met Mari van de Ven de succesvolle Eye Care lijn gelanceerd. De lijn bestaande uit 9 producten voor perfect gestylde wenkbrauwen en verzorgde wimpers, is nog niet zo lang geleden uitgebreid met de Brilliant Mascara.
Uniek aan de Brilliant Mascara is dat deze de wimpers optimaal verzorgt. Dagelijks gebruik van andere mascara’s kunnen de wimpers beschadigen. Door continu de wimpers te verstikken worden de haartjes aangetast en kunnen ze dunner worden en afbreken. De voedende bestandsdelen in Herôme Brilliant Mascara, zoals vitamine E, bamboe en rijstolie zorgen ervoor dat de wimpers gevoed worden en jong en glanzend blijven.

Herôme Briljant mascara is herkenbaar aan de mooie, glanzende geslepen steen en wordt tevens geleverd in een prachtige, roze foedraal. Zo kan de mascara gemakkelijk mee in de tas en is altijd binnen handbereik.
Deze actie is afgelopen. Alle prijzen uit de jubileummaand worden in de maand oktober naar de winnaars verstuurd. Hou de post in de gaten!