Beauty Fashion

Win CK2 van Calvin Klein (afgelopen)

CK2 calvin klein

Omdat we in 2016 tien jaar bestaan, vieren we op Lifestylelog groot feest. Dat heb je vast al gezien, en misschien heb je ook al meegedaan aan de goodiebag winactie. Maar er is meer!

Zo mogen we ook 3 flacons CK2 weggeven, de nieuwe ‘gender free’ geur van Calvin Klein. Geschikt voor dames én heren. Winnen? Lees dan snel verder.

CK2

Je kent vast CK one nog wel, de revolutionaire uniseks geur die Calvin Klein in de jaren ’90 introduceerde. CK2 zou je een vervolg hierop kunnen noemen. Een geur voor dames en heren, van het parfumhuis dat hier zo goed in is.

Een frisse geur, modern ook, waarin koel en warm samenvloeien. Met o.a. wasabi, bijzonder en kruidig, maar ook jasmijn en musk. Een aparte combinatie, die resulteert in een geur voor iedereen, voor iedere dag.

Net als de geur, die je transparant en modern kunt noemen, is ook de flacon helemaal van nu. Volledig transparant, deze designverpakking, waarin de flacon ondersteboven staat. Een moderne vormgeving die door zowel mannen als vrouwen gewaardeerd zal worden.

CK2 Calvin Klein

Winnen

Wij mogen 3 50 ml flacons CK2, ter waarde van €49,94 per stuk weggeven. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in. Winnaars krijgen CK2 vanzelf thuisgestuurd.

Deze actie is afgelopen.