Beauty winnen

Afgelopen: Win: BaByliss ipro 230 iCurl: Straight & Curl

Een apparaat waarmee je je haar zowel kunt straighten als laten krullen. Wij geven deze week de BaByliss ipro 230 iCurl: Straight & Curl weg.

Als je kijkt naar dit wonderapparaat voor je haar zie je het meteen: hij ziet er anders uit dan andere straighteners. De bovenkant van de platen is rond! Dat is natuurlijk niet voor niks: met die ronde kant maak je prachtige krullen.

De Straight & Curl werkt als je haar wilt straighten gewoon zoals je gewend bent: je haar tussen de keramische platen en klaar. Wil je juist krullen, dan draai je je haar om de ronde bovenkant. Dat is handig! De ipro 230 iCurl: Straight & Curl is een straightener en kruller in één!

pvbabylissjan2

Uiteraard heeft BaByliss ervoor gezorgd dat je haar beschermd wordt, daar dient de Titanium-Ceramic coating voor. De Ionic Technology werkt vervolgens antistatisch, zeker in de winter heel belangrijk, en zorgt voor glanzend en pluisvrij haar. De temperatuur van de ipro 230 iCurl: Straight & Curl is instelbaar van 180 tot 240 graden Celsius. Meer informatie over BaByliss vind je op www.babyliss.nl en facebook.com/BaBylissNederland

Wil jij dit geweldige apparaat winnen? Kan! Wij geven deze week een exemplaar weg. Vul snel het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.