Beauty winnen

Afgelopen: Win een Aveda Stress-Fix pakket

Druk? Stress? Toe aan ontspanning, maar wil het maar niet lukken? Wij weten hoe je je voelt, maar hebben ook iets wat daar perfect tegen helpt!

We probeerden zelf de geweldige Stress-Fix producten van Aveda een tijdje uit, en zijn zo enthousiast dat we het maar wat fijn vinden dat we deze week een bezoeker ook blij mogen maken met een mooi pakket. Met de stressvolle decembermaand in volle gang kun je het vast gebruiken!

In de Stress-Fix lijn van Aveda vind je drie producten, die je helpen herstellen van stress door middel van de 3 A’s: Aroma, Ademhaling en Aanraking. Het aroma dat is gebruikt bevat bevat essentiële oliën van lavendel, lavandin, salie, wierook en vetiver, befaamde stresskillers. De A van aanraken ervaar je bij het gebruik van de Stress-Fix bodylotion, zeker als je je ermee in laat masseren door iemand anders. Fijn bijkomend voordeel: je huid wordt er ook nog eens heerlijk zacht van.

Uitgebreid de tijd om te relaxen én in het bezit van een bad? Dan komt de A van Ademhaling om de hoek kijken. Gebruik de Stress-Fix Soaking Salts in bad, en haal een aantal keer diep adem. Laat die stress los! Wat minder tijd, maar wel stress? Dan is de Stress-Fix Concentrate rollerball iets voor jou. Door zijn compacte vorm kun je hem altijd meenemen, en aanbrengen op je polsen of slapen. Een paar keer flink diep inademen, en je zult zien dat je weer een beetje kunt relaxen.

pvavedastressfix2

De Stress-Fix producten behoren tot onze favorieten binnen het Aveda assortiment. Ben jij ook enthousiast geworden? Dat komt goed uit! Wij mogen deze week een compleet setje (ter waarde van 95 euro), met daarin de drie genoemde producten, weggeven. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.