Beauty

Wij willen philosophy onder de kerstboom!

philosophy

Nee, een anti-rimpelcrème is geen sexy kerstcadeau. Sterker nog, we zouden ons knap beledigd voelen als we het cadeau kregen. Maar voor philosophy maken we een uitzondering.

Hope

Bij philosophy zijn ze erg sterk in het verzinnen van namen die de lading prima dekken, maar toch grappig zijn. Hun razend populaire moisturizer heet ‘hope in a jar’. En als je huid wat meer nodig heeft dan grijp je naar ‘when hope is not enough’, een serum dat je huid ondersteunt tijdens het ouder worden. Want ouder worden is niet erg, als je huid maar blijft stralen!

Radiant & refined kit

Deze twee hoopvolle producten zijn samengebracht in de ‘radiant & refined kit’, die voor €25,50 exclusief te koop is bij Ici Paris XL. Je vindt daarin ook de ‘purity’ cleanser, een product dat bewijst dat je om je huid grondig te reinigen absoluut niet met agressieve middelen aan de gang hoeft. Purity is zo mild dat het zelfs rond je ogen gebruikt kan worden, en je huid na gebruik direct gehydrateerd is.

Doe ons er maar eentje onder de boom!

Deze leuke cadeauverpakking is, ondank het feit dat we het hier in basis toch hebben over die gevreesde anti-rimpelcrème, een prima kerstcadeau! De producten van philosophy zijn door hun mooie verpakkingen, mooie spreuken en geweldige namen sowieso een plezier om te krijgen. Daarnaast zegt de gulle gever met deze kit niet dat hij je oud vindt, maar simpelweg dat hij je nog meer wil laten stralen dan je al doet. En dat horen we graag!