Beauty

What’s new: februari 2018

NIVEA Body Lotion Mousse

Iedere maand laten we je een aantal producten zien die nieuw in de winkels liggen. Dit was er nieuw in februari!

Attentie alle zeemeerminnen!

Essence introduceerde deze maand een hele serie nieuwe producten, die je misschien al wel in de winkels hebt zien liggen. Het meest in het oog springend zijn absoluut de ‘mermaid’ producten. Vanwege hun prachtige design, maar ook omdat ze je zo heerlijk tegemoet schitteren. Misschien niet direct voor dagelijks gebruik, al kan de wereld best wat kleur en glitter gebruiken, maar zeker goed geschikt om eens lekker mee uit te pakken. Of je koopt ze natuurlijk gewoon om naar te kijken, zeker de bontgekleurde highlighter vinden wij een heuse beauty!

essence mermaid

BB, CC, DD

BB, CC, DD… nee dames, dit zijn geen cupmaten, maar het is de indeling van het nieuwe haarverzorgingssysteem van System Professional, uitsluitend te koop via de kapper.

BB staat voor Beautiful Base, stylingproducten die zorgen voor natuurlijke styling: producten die je niet ziet of voelt zitten, maar je haar wel een klein handje helpen om in model te blijven.

system professional

CC betekent Creative Care, voor kapsels die al iets meer hulp kunnen gebruiken. De producten maken je haar zacht en glanzend, en zorgen dat het er gezond uitziet. Ze geven je haar energie en verdoezelen kleine probleempjes als gespleten haarpunten.

DD tenslotte staat voor Dynamic Definition, producten die je goed kunt gebruiken als je een veeleisend kapsel hebt. Een sterke hold en definitie, producten die je kapsel de hele dag in model houden: het stevigere werk kortom.

NIVEA Body Lotion Mousse

NIVEA Body Lotion Mousse

We zijn allemaal wel gewend aan een doucheproduct in mousse-vorm, de hoogste tijd om ook een bodylotion in deze vorm te introduceren. NIVEA Body Lotion Mousse is er in twee varianten; Verzorgend met amandelolie en Zijdezacht met shea butter. De bekende NIVEA geur is uiteraard present, en de lotion trekt lekker snel in. De mousse-vorm biedt verder geen enorme voordelen, al vinden wij het wel net wat handiger en sneller smeren dan een gewone lotion. Kwestie van persoonlijke smaak dus, maar zeker een leuke introductie!