Beauty

Wella Professionals Body Crafter Volume Spray

Volume is hot. Of je nu lang of kort haar hebt, ‘big hair’ is helemaal terug. Maar daar moet je wel de juiste stylingproducten voor hebben!

De Wella Professionals producten zijn alleen te koop bij de kapsalon waar zij Wella producten gebruiken, en dat is mooi, want daar kunnen ze je goed adviseren over de juiste producten voor jouw nieuwe coupe. De Body Crafter Volume Spray is net nieuw, en wat ons betreft een heerlijk product.

Deze spraygel zorgt voor volume, maar ook voor een ‘zachte’ look, waar veel andere volume producten je haar een wat doffe uitstraling geven. Je spuit het in je vochtige haar, zodat het tijdens het föhnen lekker bol en zacht droog wordt. Is het effect je dan toch nog iets te massief, wil je wat meer textuur, dan spray je nog wat plukjes als je haar al droog is. Zo leg je gemakkelijk wat accenten.

Wij gebruikten de spray zelf, en het meest in het oog springende verschil met andere volume gevende producten is wel de gezonde look die de Body Crafter Volume Spray aan je haar geeft. Glans en volume, en zelden vertoond resultaat, maar Wella Professionals krijgt het voor elkaar! De adviesverkoopprijs, via de Wella kapper, is 13,90 euro.