Beauty

We Love Macarons

We Love Macarons handcreme

Word jij ook zo blij van macarons? De zoete kleurtjes, vele smaken en vrolijke looks maken van een macaron-momentje altijd een feestje. Nu zijn er ook macarons waar vooral je handen blij van worden!

We Love Macarons

Wat er in deze schattige macarons verstopt zit? Handcrème! Hoe kom je erop, zou je zeggen, maar wat zijn we blij dat ze daar bij ‘handenmerk’ alessandro International anders over dachten: we vinden ze stiekem namelijk erg schattig.

Er zijn drie varianten te koop: aardbei (in een roze macaron, niet op de foto), pistache en citroen. De ingrediënten zijn identiek (o.a. shea butter, olijfolie en hyaluronzuur), de geuren compleet verschillend. Onze favoriet is de gele, citroen, die ons door de combinatie van fris en romig doet denken aan citroenvla, of citroen-roomijs. Heerlijk!

We Love Macarons handcreme

Beetje klein

In deze fijne macarons zit 10ml handcrème. Da’s niet zo heel veel, verwacht dus niet dat je er een paar keer per dag royaal je handen mee in kunt vetten. Daar kun je beter een grote tube voor kopen.

Nee, deze macarons zijn wat ons betreft perfect voor in je handtas. Ideaal om je handen snel een beetje in te vetten als ze droog aanvoelen, of droge plekjes gedurende de dag te behandelen. Of, dat snappen we ook volkomen, om gewoon even aan te ruiken als je daar even behoefte aan hebt.

De We Love Macarons handcrème van alessandro International kost €4,95 per stuk.