Beauty Favourites Wat een vrouw wil

Wat een vrouw wil: Shiseido Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream

Een tikkie onbetaalbaar, maar oh zo mooi. Producten om bij weg te dromen, om voor te sparen, of gewoon alleen maar naar te kijken. Dat is onze categorie ‘Wat een vrouw wil’. Wij zoeken de mooiste producten uit, kijk je met ons mee?

Supercrèmes worden ze wel genoemd. Innovatieve crèmes van topmerken, met een prijskaartje waar je behoorlijk van kunt schrikken. Maar ja, voor de allernieuwste technologie moet je wat overhebben… Nieuw is de Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream van Shiseido, speciaal voor vrouwen van 30 tot 40 jaar. Dit product blaast de huidtextuur nieuw leven in, zich richtend op de microscopische deeltjes waaruit de huid is samengesteld. Revolutionair, en ontwikkeld na langdurig onderzoek.

En tja, daar hangt een prijskaartje aan. Eentje van 90,50 euro. Maar dan heb je wel het nieuwste van het nieuwste op het gebied van huidverzorging in huis, verpakt in een prachtig luxe verpakking.

Een suggestie voor de rubriek ‘Wat een vrouw wil’? Laat het ons weten in een reactie, of mail naar redactie@lifestylelog.nl.