Beauty Favourites Wat een vrouw wil

Wat een vrouw wil: BaByliss Homelight

Een tikkie onbetaalbaar, maar oh zo mooi. Producten om bij weg te dromen, om voor te sparen, of gewoon alleen maar naar te kijken. Dat is onze categorie ‘Wat een vrouw wil’. Wij zoeken de mooiste producten uit, kijk je met ons mee?

Nooit meer scheren, of welke manier van ontharen dan ook. Klinkt als muziek in onze oren, zeker als dat gewoon thuis kan. De BaByliss Homelight is een permanent ontharingsapparaat dat middels lichtflitsen het haar tot en met de haarwortel verwijdert. Na gebruik blijft het haar lang weg, en na een aantal behandelingen (na 3 tot 6 maanden) verdwijnt het zelfs in zijn geheel.

Je benen ontharen kost je ongeveer 40 minuten, en doe je dat een paar keer achter elkaar ben je er dus voorgoed vanaf, zo belooft BaByliss. Je kunt de Homelight dus gemakkelijk een investering noemen, al is het voor de meeste dames wel een forse: de verkoopprijs bedraagt 329 euro.

Een suggestie voor de rubriek ‘Wat een vrouw wil’? Laat het ons weten in een reactie, of mail naar redactie@lifestylelog.nl.