Beauty Culinair

Vrieskou? Zo kom jij de winter door!

winter

We snakken naar de lente, maar moeten eerst nog een aantal flink koude dagen door. Wij zetten producten op een rijtje die jou op de been houden!

Huid en haar

Is jouw haar ook altijd zo statisch als het vriest? Vreselijk! Je trekt een trui over je hoofd en hoort het letterlijk knetteren. Herkenbaar? Pak dan, net als wij, snel de Smoothing Hair Lotion van het duurzame haarverzorgingsmerk O’right erbij. Deze fijne lotion voedt er verzorgt het haar, dat heeft het hard nodig als het zo koud is, en zorgt tegelijk voor bescherming van buitenaf. Je zult zien dat je haar snel opknapt, zachter wordt en minder knettert. Wij kunnen inmiddels niet meer zonder!

winter

Natuurlijk is het ook zaak om een shampoo en conditioner te kiezen die je haar een handje helpen. Wij zijn deze winter fan van de Argan Oil-lijn van Hask. Zorgt voor zijdezachte lokken, en ruikt ook nog eens goddelijk.

Ook je gezicht kan wel wat extra hulp gebruiken in deze barre tijden. Zorg voor een intensief voedende en beschermende crème, zodat je huid zowel de vrieskou buiten als de droge lucht van de verwarming binnen kan doorstaan. Onze favoriet? De Hydrating Day Cream with Rose Hip Oil van Sukin. Een cadeautje voor je huid, en de aarde: ook dit merk werkt duurzaam en bevat niks kunstmatigs of dierlijks. Daar heeft je huid namelijk helemaal geen behoefte aan.

biotona

De innerlijke mens

Goed, de buitenkant is verzorgd, maar hoe zit het met de innerlijke mens? Die heeft in de winter ook wat extra verzorging nodig, als je het ons vraagt. Een kop warme chocolademelk is verleidelijk, maar een kop warme Biotona Bio MacaQuik net wat verstandiger. In dit 100% natuurlijke drankje zit veel minder suiker en veel meer cacao. En da’s goed nieuws, want pure cacao zit vol antioxidanten en is ook nog eens prima voor je humeur. Precies wat we nodig hebben. Het bereiden van deze gezonde vervanger van chocolademelk gaat net zo makkelijk als het bereiden van de reguliere variant: kwestie van een schepje mengen met (koude of warme, wij kiezen uiteraard voor laatstgenoemde) melk (of rijstmelk, mag ook) en genieten maar.