Beauty

Dit voorjaar ben je extra mooi met CATRICE

CATRICE Prime And Fine Beautifying Primer

Een stralende, egale look? Met schaduwen en highlights op de juiste, flatteuze plekken? Fluitje van een cent!

Bij CATRICE hebben ze nu alles in het assortiment om dat makkelijk en snel voor elkaar te krijgen. Wij laten je zien welke producten je daarvoor nodig hebt.

CATRICE Prime And Fine Beautifying Primer

Een goede primer kan wonderen verrichten voor je gezicht, en dit is er zo eentje. Zeker als je huid snel dof oogt, terwijl je juist graag stralend voor de dag wilt komen, moet je deze in huis hebben.

De zachtroze primer zorgt er niet alleen voor dat je make-up langer mooi blijft zitten, zoals alle primers dat doen, maar heeft iets extra. De roze kleur en de parelmoerpigmenten zorgen ervoor dat je gaat stralen!

Gebruik hem onder je foundation (kies voor een niet al te dekkende variant, anders gaat een groot deel van het effect verloren) voor een complete, stralende make-up, of gebruik hem los, op dagen dat je weinig make-up wilt dragen maar wel wilt stralen. Een heerlijk product, voor maar €4,59.

CATRICE Allround Contouring Palette en Blush Artist Shading Palette

CATRICE Allround Contouring Palette en Blush Artist Shading Palette

Om je gezicht de juiste vorm te geven, en daarbij te benadrukken wat je mooi vindt heb je verschillende tinten make-up nodig. Gelukkig brengen steeds meer merken complete kits uit, met alle tinten die je nodig hebt. Zo ook CATRICE!

In het CATRICE Allround Contouring Palette vind je vier tinten en een highlighter, waar je naar hartelust mee kunt experimenteren. In de basis geldt dat je de de donkere tinten gebruikt op delen van je gezicht die je wat minder aandacht wilt geven, bijvoorbeeld de randen van je gezicht (als je je gezicht bijvoorbeeld minder rond wilt laten lijken), terwijl je de lichte kleuren juist gebruikt om je sterke punten te benadrukken. Met de highlighter leg je de laatste accenten. Op de achterkant van het doosje vind je tips voor het aanbrengen, maar experimenteer ook vooral zelf, en zie hoe de juiste schaduwen je mooier maken.

Ook met blush kun je het gezicht van schaduwen en highlights voorzien, zij het subtieler. Het CATRICE Blush Artist Shading Palette is hier perfect voor geschikt. Met de lichtste kleur kun je je jukbeenderen mooi benadrukken, terwijl je de donkerdere kleuren naar eigen gevoel aan kunt brengen en eventueel mixen. Ook hiervoor geldt weer: kijk goed naar de vorm van je gezicht, en wat verschillende tinten met je doen. Uiteindelijk gaat het erom wat jij het mooist vindt!

CATRICE High Glow Mineral Highlighting Powder

CATRICE High Glow Mineral Highlighting Powder

Als er één product is dat zeker in de lente en zomer niet mag ontbreken in je make-up tasje, dan is het wel een highlighter. Zelf op de dagen dat je geen of weinig make-up draagt, is een welgemikte veeg met een kwastje highlighter genoeg om je er zonnig en stralend uit te laten zien.

Deze gebakken highlight poeder doet wonderen, of je hem nu over je hele gezicht of decolleté aanbrengt of alleen op je jukbeenderen en onder je wenkbrauwen. Het effect is vrij sterk, dus gebruik niet teveel!