Beauty Fashion

Vijf redenen waarom de herfst ook best leuk is

herfst

T is weer voorbij… die mooie zomer. Misschien dat we nog wat zonnige dagen meepikken, maar de herfst staat toch echt voor de deur.

Dipje?

De herfst is niet het seizoen met de beste reputatie. Regen, wind, kortere dagen… het is allemaal niet om vrolijk van te worden. Toch is het echt niet nodig je spontaan in een herfstdip te storten. De herfst heeft namelijk ook genoeg voordelen!

1: de natuur

Laten we eerlijk zijn, het regent heus niet iedere dag in de herfst. En juist op de dagen dat het droog is, en de zon schijnt, raden we je aan om naar buiten te gaan. Ga de bossen in! Kijk om je heen, en geniet van het kleurenspektakel aan de bomen. Veel mooier dan dit ga je het niet zien.

Geen bossen in de buurt? Dan is er vast wel een park dichtbij. Zelfs een kort ommetje doet al wonderen voor je humeur.

2: nieuwe kleding kopen

Een nieuw seizoen betekent ook een goede reden om te gaan shoppen. En al hangen de winkels in de herfst vooral vol met wat sombere kleuren, wij raden je aan om ook zeker wat vrolijk gekleurde items te scoren. Goed voor niet alleen jouw humeur, maar ook iedereen die je op een dag tegenkomt. Bij bomont.nl vind je al volop najaarskleding voor het hele gezin.

Als je dan toch een herfstgarderobe aan het aanschaffen bent, vergeet dan ook je ondergoed niet. De herfst en naderende winter vragen om warme hemden en comfortabele lingerie. Snel je slag slaan bij Ondermodeshoppen.nl.

3: kerstmis komt dichterbij

Ok, deze reden om te houden van de herfst geldt alleen voor mensen die van kerstmis houden. Want hoera, nu de r weer in de maand is, gaan we opeens wel heel hard richting de feestdagen.

4: lekker bij de verwarming of open haard

Het moment dat de kachel weer aan moet komt steeds dichterbij. Dat betekent ook dat je weer lekker opgekruld op de bank kunt hangen, met een kopje thee (of warme chocolademelk, nog zo’n voordeel van de herfst!) en een fijn boek. Niks mis met die herfst.

herfst

5: de zomer zit nog vers in je geheugen

Heb je echt een hekel aan de herfst, zelfs na ons lijstje met voordelen? Dan zit er niks anders op dan je nog even onder te dompelen in de herinneringen aan de zomer, die nog vers in je geheugen zitten. Om je een handje te helpen kun je natuurlijk zelf net een beetje doen alsof deze nog niet voorbij is. Met dit fijne palette van essence, vol sprekende, zomerse tinten, zie je er uit alsof de zomer nog in volle gang is!