Beauty Getest

Vier Valentijn met Lush

Nog een paar dagen, dan is het Valentijnsdag. Zoals ieder jaar heeft ook nu Lush weer allerlei fijne bijpassende producten in het assortiment opgenomen.

Of je nu gaat voor een klein cadeautje of een flink pakket, er is keuze volop. Er zijn drie limited edition cadeaupakketten, qua prijs oplopend van 19,95 tot 49,95 euro, waarin je verschillende romantische en zelfs sexy producten vindt.

De losse limited edition Valentijnsproducten bestaan uit lip gloss, zeep en massagebars. Wij bekeken er twee met eigen ogen, en vielen al voor gebruik direct voor de heerlijke geur die de pakjes verspreidden. Onweerstaanbaar!

From Dusk ‘Til Dawn (9,95 euro) is een veganistische massagebar in opvallende kegelvorm. Heerlijk om samen te gebruiken (de verfrissende ginseng, ginko, sinaasappelolie en citroen zorgen ervoor dat je tijdens en na de massage lekker wakker blijft, handig, niet waar?), maar de massagebar is zo heerlijk verzorgend voor je huid dat je hem tijdens minder romantische momenten ook prima kunt gebruiken voor je droge velletje.

lushvalentijn132

De Willow Pattern Soap (veganistisch, 7,95 euro per 100 gram) ziet er, als klein stukje in een zakje, wat gewoontjes uit. Als je goed kijkt ontdek je echter een patroon op de bovenkant van de zeep, en zoals je in bovenstaande afbeelding kunt zien is deze onderdeel van een groter geheel. De gehele tekening vertelt een oud Chinees verhaal over een eeuwig durende liefde die tragisch eindigde. Niks ‘saai stukje zeep’ dus! De Willow zeep is ook nog eens lekker zacht en verzorgend in gebruik, en ruikt om op te eten met o.a rozen en citroen. Na het wassen ruikt je huid heerlijk naar dit parfum.

Alle Valentijns producten van Lush zijn limited editions, dus wacht niet te lang als je ze wilt bemachtigen. Dit kan via de Lush winkels en www.lush.nl.