Beauty

Vier Valentijn met Lush!

Lush

Nog twee weekjes, dan is het zover: Valentijnsdag. Bij Lush vind je al een tijdje de heerlijkste producten om dit te vieren, tijd om ze eens onder de loep te nemen.

In bad

Het is duidelijk, deze Valentijnsdag brengen we als het aan Lush ligt vooral in bad door. Met je geliefde, of bij gebrek daaraan alleen. Maar sowieso met heerlijke producten. Om samen van te genieten, of om jezelf te verwennen.

Veel van de producten hebben, hoe kan het ook anders, de vorm van een hart. De leuke zeep Cupid’s Love bijvoorbeeld, met een opvallende geur. Komt door de vijgen en passiefruit die erin zitten, een bijzondere combinatie waar wij inmiddels aan verslaafd zijn. Het fijne aan zo’n stuk zeep is dat het lekker lang meegaat, voor €6,50 kun je er eindeloos vaak mee in bad of onder de douche.

Ook een hartje, of eigenlijk twee, is de Heart Throb Bubbleroon. Dit is een echt gebakje voor in bad, waar je zo je tanden in zou willen zetten. Tussen de twee hartjes vind je een ‘crème’ die voor de gelegenheid van een flinke lading glitters is voorzien. Fijn: dit product geeft je badwater niet alleen een helderrood kleurtje, het verzorgt je huid ook nog eens intensief dankzij de sheaboter. Het ideale cadeautje voor een vriendin die houdt van gebakjes!

Ook de Love Locket bath bomb heeft de vorm van een hart, en is groot genoeg om doormidden te breken en twee keer van te genieten. Dan vind je ook meteen het geheim dat in deze bath bomb verstopt zit, spannend! Heb je op Valentijnsdag een spannende date, ga dan eerst in bad met de Lonely Heart bubble bar. Die laat je niet alleen sexy ruiken (met o.a. jasmijn en ylang ylang), hij zorgt er ook voor dat je over je hele lichaam onder de subtiele glittertjes zit.

Lush

Geen zin in hartjes, of op zoek naar iets originelers? Kan ook! Zo is de Unicorn Horn bubble bar één van onze favorieten uit het assortiment. De vorm, de pastelkleur, de lavendelgeur, het glanspoeder… alles wat een meisje wil. Ook lekker: de Floating Flower Bath bomb. Ook hier lekker veel kleur, met een heerlijke jasmijngeur. Blijf maar lekker lang in bad liggen, dan ruik je na afloop heerlijk, zo weten wij uit ervaring.

Lush

Er is meer!

Ook wie geen bad heeft kan met Valentijnsdag bij Lush terecht. Zo is er de Prince Charming Showergel, bij wijze van vervanging van een exemplaar van vlees en bloed. Stoer, maar ook zacht en zoet, dat is deze prins op het witte paard. De geur is heel bijzonder, met o.a. amandelolie en granaatappelsap. Ook zijn er twee producten die luisteren naar de naam The Kiss: een Lip scrub en een Lip balm. Mooi om in combinatie met elkaar te gebruiken: eerst maak je je lippen zacht en vrij van velletjes, daarna geef je ze een zoete roze glans.

Zoals altijd bij de producten van Lush geldt dat je ze zelf moet ruiken en voelen om te weten hoe lekker ze zijn. Dat hebben wij de afgelopen weken ook volop gedaan, we konden er geen genoeg van krijgen. Snel naar Lush dus, waar je aan alles mag snuffelen. Daar vind je ook nog een aantal cadeauverpakkingen speciaal voor Valentijnsdag, in verschillende prijsklasses.