Beauty

Vier Kerst met Etos!

Bij Etos zijn ze er helemaal klaar voor: Kerstmis. En als wij zo het assortiment eens bekijken kunnen we ook nauwelijks meer wachten.

De feestdagen zijn een perfect moment om eens lekker uit te pakken. Opvallende, maar wel classy, make-up en mooie accessoires. En glitters, die kun je in december nooit genoeg hebben. Dat snappen ze bij Etos, in hun speciale kerstassortiment wemelt het ervan.

De speciale feestelijke make-up producten zijn al een tijdje te koop. Opvallend zijn de Eyeliner tattoos, waarmee je een opvallende eyeliner aanlegt met behulp van een ‘plakplaatje’. Maar denk niet dat we het alleen over een zwart lijntje hebben, natuurlijk zijn ook hier weer glitters aan toegevoegd, dit keer in de vorm van strasssteentjes.

Ook mooi: de Nail caviar (kleine pareltjes die je over je gelakte nagels strooit) en Body Tattoo stickers, mooi op je blote armen in je feestjurkje!

etoskerst20132

Naast make-up is er vanaf 9 december ook een uitgebreid assortiment accessoires te koop. Van top tot shawl, van clutch tot pincet. Allemaal zwart, mooi chique, maar natuurlijk nooit zonder een broodnodig stukje glitter en glamour. Wees er wel snel bij, want OP=OP!